Om Os

Mere end 5 års rengøringserfaring

RoseHold services er et fuldt integreret rengøringsfirma, der leverer omfattende, pålidelige rengøringsløsninger af høj kvalitet til kommercielle, erhvervsmæssige, industrielle og private kunder.

Vores flittige ledelse og arbejdsmoral er centrale for rengøringsfirmaets servicefilosofi og afgørende for at levere ensartede rengøringsydelser af høj kvalitet. Vi er stolte af at gøre vores ledelse ansvarlig over for klienten gennem direkte adgang og interaktion med vores administrerende direktør.

Hvis du er ikke glad, så lad os det vide og
vi arbejder på at gøre det rigtigt

Kontakt os

Hvorfor os?

 I mere end 5 år har vi optjent et navn for kvalitet og kundeservice. De husejere, vi betjener, stoler på os for detaljeret og ensartet rengøringsservice hver gang vi rengør deres hjem.

Vi arbejder i Jylland og Fyn og vi kan godt kører op tid dig!

Hos os er din tilfredshed garanteret
Eksperterne hos RoseHold Services er forpligtet til at levere grundig rengøring af hus til vores værdsatte kunder landsdækkende. For at nå dette mål overholder vi strenge standarder, der forbliver ensartede over hele linjen.
Vores obligatoriske og forsikrede rengøringshold
Vores firma er fuldt bundet og forsikret, hvilket betyder, at du kan have ro i sindet, når du ansætter os som din boligrengøringsfirma. At hjælpe vores kunder med at føle sig trygge i vores tjenester er meget vigtigt for os.
Vores hold består af fuldt uddannede medarbejdere
Det betyder, at hver enkelt ansat på et franchise-sted i RoseHold Services gennemgår en grundig screeningproces og derefter trænes i alle aspekter af vores rengøring af hjemmet. Dette sikrer service af høj kvalitet hver gang.
Lokalt ejet rengøring af hjemmet
Livet er bare for kort til at rense dit eget hjem. Du skal være i stand til at nyde roen i at vide, at dit hjem er i gode hænder, mens du fokuserer på ting, der betyder mere for dig, såsom din familie og dine kære.
Gratis over telefonoverslag
RoseHold Services er nøglen til at holde et smukt hjem, mens du får mere tid til dig selv og de ting, du elsker mest. Kontakt os for et GRATIS skøn.
Vi garanterer vores arbejde
RoseHold Services stræber efter at levere det højeste niveau af kvalitet, service og værdi til hver eneste kunde. Hvis du ikke er helt tilfreds med vores service, bedes du informere os inden for 24 timer efter din rengøring, så vi kan løse situationen.